Trouwfoto's

Het is niet toegestaan trouwfoto's te maken in het park om het kasteel. De lange notendijk en de oude Mei zijn wel opengesteld voor wandelaars.


Bezoek

Kasteel Heukelum is voorzien van een historisch belangrijk interieur. Dit ensemble van stoffering, meubilair en schilderijen is kwetsbaar. Het kasteel is ongeschikt om door hele grote groepen bezocht te worden. Voor kleine groepen oprecht belangstellenden, max 20 personen, bij meer wordt de groep gesplitst, bestaat er de mogelijkheid de stijlkamers, het museum, de historische keuken en een deel van het park te bezoeken. Een deskundige gids zal u rondleiden en u vertellen over de bijna 1000 jaar geschiedenis die Heukelum rijk is.

Leuk en dag vullend is een bezoek aan het kasteel, de Heukelumse kerk www.vriendenvandeheukelumsekerk.nl en ter afsluiting een bezoek aan de wijnproeverij in Heukelum voor een kopje koffie of iets anders.

Wilt U het kasteel bezoeken ? U kunt een brief sturen naar; Kasteel Heukelum Heidensweg 1 4161 AA Heukelum of een mailtje sturen naar hetkasteelvanheukelum@gmail.com

Over de stichting Historische collecties Heerlijkheid Heukelum